Personvernerklæring

Denne erklæringen redegjør for hvordan personvernet ivaretas av våre nettsider. Ved bruk av dette nettstedet samtykker du til denne erklæringen.

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Sentrumstannlegene Hønefoss AS

Databehandler: ProISP

Sentrumstannlegene Hønefoss AS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av sentrumstannlegenehønefoss.no

Det er kun Sentrumstannlegene Hønefoss AS og ProISP (med underleverandører) som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Skjema med forespørsel
Innsendt skjema med innhold oppbevares inntil 12 måneder på vår server. Informasjon kan overføres til din journal hos oss. Nærmere opplysninger om journalen får du ved fremmøte hos oss.

Webanalyse
Sentrumstannlegene Hønefoss AS samler inn nettstedsdata med bruk av Google analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler og mottar generell webstatistikk, som f. eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.

Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.


Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Informasjonskapslene brukes for å analysere trafikken vår, forbedre nettsidene, gi innhold og annonser et personlig preg, og for å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier.

Når du besøker sentrumstannlegenehønefoss.no får du informasjonskapsler fra Google Analytics (_ga, _gat, _gid og collect). Nettstedet respekterer "Do not track"- innstillinger i nettlesere.

Informasjonskapslene fra Google Analytics brukes for å spore bruk av innhold på sentrumstannlegenehønefoss.no. Du kan endre Googles bruk av informasjonskapsler på Googles egne annonseinnstillinger.

Informasjonen lagres av Google Analytics i inntil 26 måneder. Oppbevaringsperioden for brukeridentifikatoren tilbakestilles for hver nye hendelse fra brukeren (slik at utløpsdatoen settes til nåværende tidspunkt pluss oppbevaringsperioden).


Søk
Nettstedet lagrer søkeord som brukes. Dette for å gi vår redaksjon en bedre indikasjon på hvilket innhold som er mest relevant og dermed spisse innholdet nærmere.

Søkeordene knyttes ikke opp mot den enkelte bruker.

Lese mer om regelverket eller klage?

Datatilsynets oppgave er å sørge for at personregelverket følges i Norge. På Datatilsynets nettsider kan du lese mer om hvilke rettigheter du har, hvordan personopplysninger skal behandles, og hvordan du kan eventuelt kan klage.